TurkMSIC Öğrencilerimiz "Çocuk Hakları Günü" Kapsamında "Çocuk İhmali ve İstismarı" Konulu Konferans Etkinliğini Gerçekleştirdiler

20/11/2019 tarihinde "Çocuk Hakları Günü" kapsamında TürkMSIC öğrencilerimiz "Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Çalışma Kolu" önderliğinde "Çocuk İhmali ve İstismarı" konulu konferansı düzenlediler. Fakültemiz Dekanlık binası Dönem 1 amfisinde düzenlenen konferansta Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İ. Etem Pişkin çocuk ihmali ve istismarının tanı yöntemlerini, tanı konulduğunda izlenecekler yolları ve ayırıcı tanıda düşünülmesi gereken durumları detaylı olarak öğrencilerimize anlattı.  Başarılı bir şekilde geçen konferans, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla sonlandı.

03.12.2019