Tıp Fakültemiz, Türk Tıp Öğrenciler Birliği (TURKMSIC)’nin Düzenlediği Değişim Sınavına Ev Sahipliği Yaptı

Dünyadaki tıp fakültesi öğrencileri tarafından oluşturulmuş en büyük organizasyon olan "The International Federation of Medical Students Associations" (IFMSA)’ın altın üyesi olan fakültemiz Türk Tıp Öğrenciler Birliği’nin  (TurkMSIC) düzenlediği değişim sınavı Tıp Fakültemiz Dönem 2 amfisinde 02 Kasım 2019’da yapıldı. Dönem 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin katıldığı sınav sorunsuz olarak gerçekleşti. Sınav başarılarına göre öğrencilerimiz yurt dışı staj değişim hakkına sahip olabilecek. Çalışmalarıyla bu değişim programına dahil olan TurkMSIC  öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca bu süreçte desteğini esirgemeyen rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkür ediyoruz.

04.11.2019