Tebrik Mesajı - Kardiyoloji Anabilim Dalımız Uzmanlık Eğitimi Yeterlilik Belgesi

Türk Kardiyoloji Yeterlilik Kurulu’nun yaptığı ziyaret, inceleme ve denetlemeler sonucunda Tıp Fakültemiz Kardiyoloji Anabilim Dalı’nın Kardiyoloji Uzmanlık Eğitim konusunda evrensel  gereklilik ve ulusal standartlara uyduğu saptanmış olup Kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimi vermeye yeterli olduğuna karar verilmiştir. Anabilim Dalımızın yeterlilik belgesi 2024 tarihine kadar geçerlidir.

Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Can, Kardiyoloji Anabilim Dalı’nın öğretim üyesi ve başkanı Prof. Dr. Ferit Akgül’e, diğer öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ahmet Avcı , Dr. Öğr. Üyesi Belma Kalaycı, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ozan Çakır ve Dr. Öğr. Üyesi Umut Somuncu’ya dekanlık makamında teşekkür belgelerini sundu. Mezuniyet sonrası tıp eğitiminde akredite olmanın önemini ve fakültenin diğer anabilim dallarının da mezuniyet sonrası programlarının akreditasyonunu hedeflediklerini vurgulayan Prof. Dr. Murat Can, bu süreçteki emeklerinden dolayı tüm öğretim üyelerini tebrik edip başarılarının devamını dileyerek bu süreçte emeklerini esirgemeyen rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Çufalı ya da teşekkürlerini iletti.

Tıp Fakültesi Dekanlığı

10.10.2019