Güncel Duyurular
2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Ve Yemin Töreni

Fakültemiz 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet ve Yemin Töreni, 17 Haziran Cuma günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Rektör vekili Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Haluk Güven, Prof. Dr. Hamza Çeştepe, Senato üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören, mezunların ailelerinin coşkulu alkışları eşliğinde salona girişleri ile başladı. Devlet Konservatuvarı Akademik Topluluğunun sunduğu dinletinin ardından Fakülte birincisi Damla Karan ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu birer konuşma yaptı. Fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere diploma ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Dönem birincisi Damla Karan, anne ve babası ve kardeşi mezuniyet yaş kütüğüne isim plâketini çaktı. Törende ayrıca Acil Tıp Uzmanları Derneği tarafından “Yılın İntörn Doktoru” seçilen Gaffar Kadir Çaylı’ya Derneğin teşekkür plâketi ve belgesi takdim edildi.

Öğretim üyeleri tarafından diplomaları verilen mezunlar Dekan Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu eşliğinde Hekimlik Yemini ettiler. Tören mezunların keplerini fırlatmaların ardından sona erdi.

17.06.2016