Haberler

Üniversitemiz Antalya’da Düzenlenen 9. Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresinde “Poster Bildiri Üçüncülük Ödülü” Aldı

2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 9. Ulusal Endokrin Cerrahi Kongresi’nde birlikte hazırladıkları ve sundukları "Primer Hiperparatiroidizmde Minimal İnvaziv Cerrahi Başarısı İçin Sono-Sintigrafik Korelasyonun Önemi" başlıklı bildirileriyle, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrrahi Anabilim Dalı’ndan araştırma görevlisi Dr. Yücel Karadere,  Prof. Dr. Ali Uğur Emre ve Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak, Nükleer Tıp Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Rabiye Uslu Erdemir, Radyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğretim Üyesi Emrah Çağlar ve Klinik Patoloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Gamze Yurdakan, "Poster Bildiri Üçüncü Ödülüne "ne layık görüldü.

Araştırma görevlisi ve öğretim üyelerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz.

08.05.2019