Haberler

Tıp Fakültesi öğrencilerimizin “Kanıta Dayalı Tıp Uygulamaları” kapsamında yaptıkları çalışma “En İyi Poster Sunumu” ödülünü aldı.

1-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Diyarbakır’da düzenlenen 3. Güney Anadolu Enfeksiyon Kongresi’nde Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD öğretim üyesi Prof. Dr. Nihal Pişkin’in danışmanlığında, öğrencilerimiz Kübra Bağır, Tuğçe Çınar, Muhammet Talha Balcı, Barış Can Baytekin, Muhsin Efe Güner, Ali Sinan Türkkan, Meryem Selbi ve Sümeyye Yaylacı’nın 2017-2018 Eğitim-öğretim döneminde Kanıta Dayalı Tıp Uygulamaları kapsamında yaptıkları “Toplum Kökenli Üriner Sistem Enfeksiyonları: Etkenler, Antibiyotik Duyarlılıkları ve Risk Faktörleri” başlıklı çalışma “En iyi Poster Sunumu” ödülüne layık görüldü. Çalışmada emeği geçen Prof. Dr. Nihal Pişkin’e ve tıp öğrencilerimize teşekkür belgeleri 2019-2020 yılında Kanıta Dayalı Tıp uygulamalarına ait sunumların yer aldığı dersin sonunda dekanlık tarafından takdim edildi.

Danışman öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyoruz.

31.05.2019