Sağlıklı Beslenen ve Hareketli Yaşayan Mutlu Çocuklar Aileleriyle Birlikte“Biz De Varız!” dediler

Üniversitemiz Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kozlu Alparslan İlköğretim Ortaokulu, birlikteliğinde obezite ve diyabetle mücadelede sağlıklı yaşayan ve sağlıklı beslenen mutlu çocuklar için öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi. Sağlıklı beslenme ve hareketli hayatta biz de varız dediler.

Toplantı 21 Mart 2019 tarihinde Kozlu Kaymakamlığı Köksal Toptan Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya ZBEÜ Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr.Taner BAYRAKTAROĞLU,  Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur GÖK, Alparslan Ortaokulu Müdürü Yunus Kuru, Sosyal Sorumluluk Projesi Yürütücüsü Alparslan Ortaokulu. Beden Eğitm.Öğretmeni Hasan YILMAZ, Öğrt.Handan Yasemin Nezir, Öğrt.Serdar GEDİK, Öğrt.Ferah SEVİNDİK, Öğretmen Fatma TAVUKÇU, Alparslan Ortaokulu Sosyal Etkinlikler Kurulu, Öğrenciler ve Aileleri katıldı.

Toplantıda Prof.Dr.Taner BAYRAKTAROĞLU tarafından obezite ve tedavisi anlatıldı. Toplantı sonunda obezite, beslenme, egzersiz, ilaç tedavisi ve cerrahi tedavi hakkında sorulara cevaplar verildi. Bir sonraki eğitim toplantıların Nisan ve Mayıs aylarında “Obezite ve Egzersiz” ile “Obezite ve Beslenme” konularında yapılacağı hatırlatıldı.

22.03.2019