11. Zonguldak Oftalmoloji Kursu Başarıyla Tamamlandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 11. Zonguldak Oftalmoloji Kursu 17-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

ZBEÜTF Göz Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Oftalmoloji Kursu,  Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat CAN ve Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Suat Hayri UĞURBAŞ’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

İki gün süren kurs boyunca çok değerli hocalar tarafından göz hastalıklarının her alanından klasik bir özetleme ve güncel gelişmeleri kapsayan sunumlar gerçekleştirildi son yenilikler tartışıldı. Program internet üzerinden canlı yayınlandı.

Tıp Fakültesi öğrencileri, araştırma görevlileri ve öğretim üyeleri tarafından ilgi ile izlenen kursun sonunda Prof. Dr. Suat Hayri UĞURBAŞ tarafından tüm eğitmenlere teşekkür belgesi verildi.

Program sonunda konuşan Prof. Dr. UĞURBAŞ kursun düzenlemesinde emeği geçen değerli hocalarımıza, sevgili araştırma görevlilerimize, katılımcılarımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Daha iyi bir gelecek için bilgimizi ve tecrübemizi sürekli zenginleştirerek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz dedi.

22.05.2019