Haberler

03.07.2019 tarihinde Tıp Fakültesi Dönem-6 Öğrencilerine Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Programı düzenlendi.

Tıp Fakültemizde Dönem 6 öğrencilerine yönelik düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme Programı" nda eğitimci olarak  Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Bilgehan Açıkgöz ve Prof.Dr. Ferruh Niyazi Ayoğlu eğitimci olarak görev aldı.

Toplam 96 Dönem-6 öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen programda Prof. Dr. Ferruh Niyazi Ayoğlu "Sağlık kuruluşlarında işyeri ortam faktörleri" ve  "İş kazaları, meslek hastalıkları ve iş ile ilgili hastalıklar" konuları hakkında eğitim verirken, Dr. Öğretim Üyesi Bilgehan Açıkgöz ise  "İş sağlığı mevzuatı, çalışan hak ve sorumlulukları " ve "Sağlık kurum ve kuruluşlarında iş güvenliği uygulamaları" konularında öğrencileri bilgilendirdi.

04.07.2019