Endokrin Hastalıklara Multidisipliner Güncel Yaklaşım Kongresi; IV. Zonguldak Endokrin Günleri, Klinisyenler İçin Boyun Ultrasonografisi Kursu İle Obezite Tanı Ve Tedavi Kursu 27-28 Eylül Tarihinde Gerçekleşecektir

Endokrin Hastalıklara Multidisipliner Güncel Yaklaşım Kongresi; IV. Zonguldak Endokrin Günleri kapsamında İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı, Genel Cerrahi, Nükleer Tıp, Tıbbi Patoloji, Kulak Burun Boğaz, Radyoloji, Nöroloji, Radyasyon Onkolojisi, Tıbbi Onkoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi ve Radyoloji Anabilim Dalları birlikteliğinde 27-28 Eylül 2019 tarihinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsünde yer alan Sezai Karakoç Kültür Merkezinde yapılacaktır. Ayrıca bu bilimsel etkinlik kapsamında "Klinisyenler İçin Boyun Ultrasanografi" ve "Obezite Tanı ve Tedavi" kursları düzenlenecektir. (Bilimsel Program İçin Tıklayınız)

"Klinisyenler İçin Boyun Ultrasonografisi Kursu" 27 Eylül 2019 tarihinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İbni Sina Kampüsü’nde yer alan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi, Şebnem Kargı Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. (Bilimsel Program İçin Tıklayınız)

"Obezite Tanı ve Tedavi Kursu" 28 Eylül 2019 tarihinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü’nde Tahir Karauğuz Toplantı Salonunda yapılacaktır. (Bilimsel Program İçin Tıklayınız)

31.07.2019