Anket Duyurusu

Kaliteyi eğitim-öğretimin yanı sıra öğrenci, personel ve paydaşlarına sunduğu tüm hizmetlerde ilke edinen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmaları kapsamında görüş ve önerilerinize değer vermektedir. Üniversitemizin kalite geliştirme süreçleri kapsamında, akademik personel, idari personel, öğrenci ve mezunlara yönelik anketler hazırlanmıştır. Anketleri Üniversitemizdeki gözlemlerinize dayanarak objektif biçimde yanıtlamanız, sizlere daha iyi hizmet sunulması için büyük önem arz etmektedir. Yanıtlarınız, aynı zamanda Üniversitemizin öz değerlendirme çalışmaları kapsamında değerlendirilip Üniversitemizin kalite geliştirme süreçlerine de aktarılacaktır.

Anketleri yanıtlayarak Üniversitemizdeki kalite süreçlerine destek olduğunuz için şimdiden teşekkür ederiz.

Zonguldak BEÜ Kalite Komisyonu

27.12.2018