Unbound Medicine Deneme Erişimi

Üniversitemiz IP aralıklarına tanımlanan erişime  https://www.unboundmedicine.com/ucentral linki üzerinden ulaşabilirsiniz. Sayfayı açtığınızda sağ üst köşede üniversitenizin adını göreceksiniz. Unbound Medicine ,  akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilere yönelik geniş bir içerik yelpazesi sunmaktadır.

uCentral™ from Unbound Medicine

www.unboundmedicine.com

Welcome to uCentral. uCentral™ combines trusted resources, clinical tools, and local content and delivers them to mobile devices and the web for critical answers at ...

Unbound Medicine adına portalımıza tanımlanan modüller ile ilgili açıklamaları aşağıda olup, abonelik ile birlikte uygulama cep telefonlarında offline olarak da kullanılmaktadır.

Nurse’s Pocket Guide: Hemşireler için günlük kullanıma uygun cep kitabı aplikasyonu.

Johns Hopkins ABX Guide: Hastalık, klinik, teşhis, tedavi ve farmakolojik bilgi içermektedir. Risk faktörlerinden, epidemiyolojiye hatta ayırıcı tanıya inecek kadar detaylı bilgiler, en detaylı şekilde algoritmik olarak verilmiştir.

5 min Emergency Consult: Özellikle acil çalışanlarında (dahiliye, pediatri, kadın doğum, kardiyoloji, ortopedi, genel cerrahi ve acil uzmanları başta olmak üzere) teşhis ve tedavide kolaylaştırıcı müthiş algoritmik dataya sahip bir veri tabanıdır.

Bright Futures: Mevcut olan sağlığın daha da geliştirilmesine hitap eden, kültürel açıdan uygun müdahaleler yoluyla tüm çocukların sağlık durumlarını iyileştirmek için kullanılabilecek, teori temelli, kanıta dayalı ve sistem odaklı stratejiler ve araçlar setidir.

Dermatology DDX Desk: Dermatolojik olarak tüm lezyonların fotolu, atlas şeklinde olmasıyla ciddi anlamda eğitici ve dermatolojik lezyonları ayırt edici özelliğe sahip bir veri tabanıdır. Dermatoloji uzmanları ve asistanları, hatta tüm öğrenciler ve cilt lezyonlarını ayırt edilebilme konusunda güçlük yaşayan tüm uzmanlar kullanabilir. Tedavi konusunda öneriler de vermektedir.

Evidence Based Medical Guidelines: Kapsamlı bir içerik, çok farklı hastalığın en son tedavi rehberlerine ulaşım imkanı sağlamakta oldukça faydalı, ayrıca araştırılan konu hakkında detaylı hastalık bilgisi özeti ve semptomlara uygun hastalık çeşitlerinin tümünden bahsetmesi açısından, tüm uzmanlıklar için ve ilaç sektörü için ideal bir veri tabanıdır.

Gynecology and Obstetric Hopkins Manuel: Kadın doğumcuların günlük tüm çalışma hayatlarında kullanabilecekleri detaylı fakat çok iyi özetlenip tasnif edilmiş bir kaynak. Asistan ve hatta öğrenciler ve uzmanlar yararlanabilir. Onlarca baskısı yapılmış meşhur bir el kitabının dijital aplikasyonu.

Pocket ICU Management: Yoğun bakım şartlarında kullanılabilecek her türlü bilgiye ulaşımı hızlı ve net şekilde sağlayan bir cep kitabı uygulaması.

Merck Manuel Professional Edition: Tüm branşlarla ve hastalıklarla ilgili detaylı bilgi içermektedir. Öğrenci ve asistan kullanımına da uygun. Referans olarak önemli bir kaynak

01.12.2017

[<Icerik: Tıp Fakültesi Mezuniyet ve Yemin Töreni>]